Maurici Batalla, veterinari vocacional i apassionat per la cirurgia

Un cirurgià veterinari amb més de 15.000 intervencions realitzades

El talent, l’experiència i la humanitat defineixen el nostre centre. Maurici Batalla Veterinaris és l’única clínica veterinària de Catalunya i de la península ibèrica  completament especialitzada en Cirurgia de Mínima Invasió. A més, comptem amb un equip de  veterinaris i auxiliars veterinaris especialitzats que saben el que fan. Treballem amb passió i ens estimem  els vostres animals de companyia com si formessin part de la nostra família. 

Veterinari Vilanova

Maurici Batalla Olivé

Veterinari per vocació des de ben petit. Amb 14 anys ja comença a fer pràctiques en clíniques veterinàries. El 1992 s’inicia en la cirurgia de teixits tous, traumatologia i cirurgia de columna. Aquestes són especialitats que continua exercint avui en dia. Especialitzat en endoscòpia i Cirurgia Veterinària de Mínima Invasió des de l’any 2000,  quan va crear el primer servei d’endoscòpia veterinària mòbil d’Europa, Endoscòpia Veterinària Mòbil. Des de llavors ha portat aquestes tècniques a més de 500 clíniques veterinàries i s’ha esforçat en divulgar-les entre els seus companys de professió.

Ha aportat els seus coneixements i experiència com a ponent als cursos i congressos internacionals de més prestigi, tant a Europa com Amèrica ( USA, Rússia, Brasil, Itàlia, Xile, Mèxic, Lituània, Hongria, Croàcia, Sèrbia, Romania, Bèlgica) . També és autor i col·laborador de publicacions i llibres, tant nacionals com internacionals.

Expresident i fundador, junt a d’altres veterinaris, de MINIMAL Asociación Ibérica de Mínima Invasión Veterinaria. Impulsor del primer congrés europeu de Cirurgia de Mínima Invasió Veterinària que va tenir lloc a Barcelona.

Membre de VES Veterinary Endoscopy Society, VIRIES Veterinary Interventional Radiology and Interventional Endoscopy Society, SICEV Società Italiana de Chirurgia Endoscopica Veterinaria, SLEV Sociedad Latinoamericana de Endoscopia Veterinaria i membre fundador d’EVENDOC European Veterinary Endoscopy Clinical Cases.

El més gran reconeixement, el dels nostres col·legues

“Maurici Batalla Veterinaris, dirigida por Maurici Batalla, pionero de la Crirugia Veterinaria de Mínima Invasión en España, es una de las actuales referencias en técnicas mínimamente invasives, tanto diagnósticas como terapéuticas, especialmente en endourología (litotricia láser, ablación láser de tumores vesicales y uretrales…) donde es referente a nivel europeo.”

Ya el CVMIC tuvo que contar con sus servicios y no dudaríamos en contar nuevamente con él. 

Diego Casas García, Veterinari,
Director del Centro Veterinario de Mínima Invasión Canarias

www.cvmic.es

Diego Casas García, Veterinari,
Director del Centro Veterinario de Mínima Invasión Canarias

www.cvmic.es

“Apasionado e incansable en su trabajo, de espíritu absolutamente innovador y comprometido al 100% con la Cirurgia Veterinaria de Mínima Invasión. Profesional excelente cuya colaboración es esencial para nosotros en nuestro camino en el mundo de la Mínima Invasión”

Eva García Gato,
Veterinària endoscopista

cendovet.es

Eva García Gato,
Veterinària endoscopista

cendovet.es

Contacta’ns!

Adreça

Carrer de la Unió, 63
08800 Vilanova i la Geltrú

Telèfon

‎931 94 55 49

Horari

Dilluns a divendres:
9.30-13.30 h i 14.30-18.30 h

Escriu-nos!

Política de privacitat

2 + 1 =

* MÍNIMA INVASIÓ DE CATALUNYA, SLP com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat